Fotowedstrijd gemeentegids 2018: uw mooiste Boekel-foto! (19-06-2017)

Dit item is verlopen op 15-08-2017.

Ook dit jaar organiseert de gemeente Boekel t.b.v. de gemeentegids van 2018 een fotowedstrijd. Heeft u een leuk kiekje van een mooi plekje in de gemeente Boekel, of van bijvoorbeeld een leuke activiteit? Laat uw creativiteit de vrije loop!

Prijzen

De drie winnende foto’s worden beloond met een plaats in de gemeentegids en een waardebon van € 75 (eerste plaats), € 50 (tweede plaats) en € 25 (derde plaats). De beste foto wordt bovendien geplaatst op de voorpagina van de gemeentegids.

Hoe doet u mee?

Als u mee wilt doen aan de fotowedstrijd, dan kunt u tot 14 augustus a.s. uw foto(‘s) sturen naar info@boekel.nl onder vermelding van “fotowedstrijd gemeentegids 2018”, uw naam en adresgegevens.

Waar moeten de foto’s aan voldoen?

afbeelding vrouw en camera t.b.v. fotowedstrijd gemeentegids 2018

Wilt u meedoen aan de fotowedstrijd, houdt u dan rekening met de volgende criteria:

  • alléén inwoners van de gemeente Boekel kunnen deelnemen aan deze fotowedstrijd;
  • medewerkers van de gemeente Boekel zijn uitgesloten van deelname;
  • de foto’s moeten digitaal aangeleverd worden in JPEG/JPG-formaat met een minimale resolutie van 300 dpi of minimaal 1,2 MB.

De gemeente Boekel kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden anders dan de gemeentegids. Bij deelname aan de fotowedstrijd geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto’s voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures, nieuwsbrieven, et cetera.

Als u personen fotografeert, is het verstandig vooraf toestemming te vragen voor publicatie van de foto’s.

De winnaars krijgen schriftelijk bericht. De winnende foto’s worden in oktober 2017 bekendgemaakt in het Weekblad Boekel & Venhorst en op onze website.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via: wilma.hermans-vanderlinden@boekel.nl.

Wilt u dat uw foto een jaar lang te zien is in de gemeentegids 2018? Pak dan nu uw camera en maak de winnende foto!