Uitnodiging: interactieve avond de Horst 24 juni

maandag 10 jun 2024

Uitnodiging

Denkt u mee over de toekomst van gemeenschapshuis De Horst in Venhorst?

Beste inwoner van de gemeente Boekel,

Graag nodigen wij u uit voor een bijeenkomst die in het teken staat van:

De toekomstbestendigheid van gemeenschapshuis De Horst

Waar: Gemeenschapshuis De Horst, Sint Josephplein 14, Venhorst
Wanneer: maandag 24 juni 2024
Hoe laat: Inloop 19:15 uur en start van 19.30 tot 22.00 uur

Waarom?

Gemeenschapshuis De Horst is de ontmoetingsplaats voor onze inwoners uit Boekel, Venhorst en omgeving. Het brengt inwoners samen en zorgt voor sociaal contact. Tegelijkertijd staan veel gemeenschapshuizen onder druk. Gemeenschapshuizen vragen zich af hoe ze toekomstbestendig kunnen blijven in een steeds veranderende samenleving. Ook De Horst worstelt met deze vraag.

Ideeën voor de toekomst

Op woensdag 29 mei jl. heeft een eerste geslaagde bijeenkomst plaatsgevonden. Alle verenigingen in Boekel en Venhorst waren hiervoor uitgenodigd. Tijdens deze bijeenkomst zijn veel mooie onderwerpen besproken. Deze onderwerpen en de daaruit voortgekomen ideeën vormen de basis voor de bijeenkomst van 24 juni.

Tijdens de bijeenkomst van aanstaande maandag 24 juni gaan wij graag met u in gesprek over uw ideeën betreffende de toekomst van De Horst. We dagen u hierbij uit om creatief en out of the box te denken, alle input is welkom! We proberen op deze manier zoveel mogelijk gedachten, suggesties en ideeën te verzamelen. De resultaten van deze avond worden verwerkt in een verslag.

Aanmelden

Komt u ook naar deze interactieve bijeenkomst om mee te praten over de toekomst van De Horst. Stuur dan een mail naar: jelle.meijering@boekel.nl. Geef uw naam door, eventueel de vereniging waar u actief voor bent en met hoeveel personen u komt. Natuurlijk staat er een drankje klaar. Wij kijken ernaar uit u te ontvangen!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van gemeenschapshuis De Horst

&

Sven Hertogs & Jelle Meijering namens Gemeente Boekel