Inwoner enquête ‘Groene leefomgeving en cultuur'

maandag 13 mei 2024

De gemeente Boekel gaat dit jaar aan de slag met het opstellen van een groenbeleids- en beheerplan en een visie voor toerisme & recreatie en kunst & cultuur. Wij vinden het belangrijk dat onze inwoners op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen rondom onze plannen en willen inwoners graag betrekken bij de totstandkoming van deze plannen. Voor het groenbeleids- en beheerplan lanceren we een projectwebsite waarop u meer informatie kunt vinden. Meer weten? Ga naar de projectwebsite (Deze link gaat naar een externe website).


Van 15 tot met 31 mei staat daarom op de website een gecombineerde digitale vragenlijst waarmee u als inwoner kunt aangeven wat u belangrijk vindt voor deze onderwerpen in de gemeente. Wilt u uw mening geven? Ga naar de projectwebsite (Deze link gaat naar een externe website) en klik dan door op de vragenlijst (Deze link gaat naar een externe website):