23 maart Brandweerploegen in actie tijdens vaardigheidstoetsen in de gemeente Boekel

donderdag 14 mrt 2024

Brandweer Boekel organiseert provinciale vaardigheidstoetsen!

Op zaterdag 23 maart 2024 organiseert Brandweer Boekel twee provinciale vaardigheidstoetsen en het publiek is welkom! Tijdens deze wedstrijden, ook wel vaardigheidstoetsen genoemd, wordt een zo realistisch mogelijk scenario nagebootst dat door de deelnemende brandweerkorpsen zo snel, veilig en slim mogelijk moet worden opgelost. Brandweer Boekel heeft in samenwerking met het ABWC (Algemeen Brandweer Wedstrijd Comité) twee uitdagende scenario’s voorbereid.
In totaal zullen op deze dag 20 verschillende Brabantse ploegen op twee verschillende (nog geheime) locaties met elkaar de strijd aangaan. Er zullen dus wat meer brandweervoertuigen door de gemeente rondrijden dan normaal.

Wil je komen kijken? Leuk, je bent van harte welkom!
De locaties en de scenario’s zijn geheim voor de deelnemende ploegen en worden daarom vooraf niet bekendgemaakt. Maar mocht je dit spektakel van dichtbij willen bekijken dan kan dat natuurlijk.

Meld je op de dag zelf – zaterdag 23 maart – tussen 8.30 en 15.00 uur bij de brandweerkazerne in Boekel en dan krijg je daar de locaties van de wedstrijdbanen te horen!

Op de dag zelf niets delen op sociale media.
Om de wedstrijd spannend te houden en alle ploegen gelijke kansen te geven, verzoeken wij vriendelijk om deze dag geen beelden van de wedstrijden te delen op sociale media. Zo houden we het eerlijk voor alle ploegen!


Tijden:

De eerste wedstrijdploegen zullen om 8.00 uur beginnen en de laatste ploegen zijn rond 17.00 uur klaar.

Adres Brandweer Boekel:

Het adres van de brandweerkazerne in Boekel is: De Vlonder 64, 5427 DE Boekel.

Zien we jou op zaterdag 23 maart?