Inzameling schoon snoeihout in het buitengebied

donderdag 25 jan 2024

Schoon snoeihout is zeer geschikt voor het opwekken van duurzame energie. Daarom zamelen we in het buitengebied van de gemeenten Land van Cuijk en Boekel aan huis schoon snoeihout in. U kunt zich hiervoor aanmelden tussen 22 januari en 15 februari 2024.

Op www.gemeentelandvancuijk.nl/snoeihoutactie (Deze link gaat naar een externe website) kunt u zien of u in aanmerking komt voor deze inzameling. Vanaf 22 januari vindt u daar ook het aanmeldformulier. Wanneer uw aanmelding vóór 15 februari bij ons binnen is én de aanvraag aan alle voorwaarden voldoet, dan halen we het snoeihout op tussen 26 februari en 23 maart. Hoe en wanneer u het snoeihout klaarlegt, leest u ook op www.gemeentelandvancuijk.nl/snoeihoutactie (Deze link gaat naar een externe website).