Afsluiting Volkelseweg

donderdag 25 jan 2024

Om alle inwoners van de gemeente Boekel de komende jaren ook van stroom te kunnen voorzien zijn in de laatste maanden van 2023 werkzaamheden uitgevoerd in het centrum van Boekel. Deze werkzaamheden gaan komende maanden verder op de Provinciale weg N605 richting Uden.


Tijdens de werkzaamheden wordt een aantal wegen afgesloten zodat medewerkers veilig en met voldoende ruimte kunnen werken. Omleidingen worden aangegeven en verkeersregelaars begeleiden, indien nodig, het bestemmingsverkeer in het werkvak. Het verkeer richting vanuit Volkel richting Gemert kan de aangegeven omleidingsroute over de N277 en N272 volgen.


Deze omleidingsroute heeft voor veel sluipverkeer op de Elzen gezorgd. Hierdoor ontstaan veel erg veel gevaarlijke situaties op de Elzen, met name voor fietsers. Om de verkeersveiligheid op de Elzen te garanderen, is een lokale omleidingsroute ingesteld voor bestemmingsverkeer met éénrichtingsverkeer.


Verkeer van Volkel naar Boekel wordt omgeleid via de Elzen. Verkeer van Boekel naar Volkel wordt omgeleid over Bovenstehuis. Voor het Gewandhuis en de Elzen geldt daarom tijdelijk éénrichtingsverkeer. Deze omleidingsroute staat aangegeven.
De weg is in beheer en eigendom van de provincie Noord-Brabant en de werkzaamheden worden in opdracht van Enexis uitgevoerd door Hurkmans B.V. uit Someren.

Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met Hurkmans via het telefoonnummer 0493-498 498.