Oproep foto’s Winterse taferelen en kerstsfeer!

donderdag 11 jan 2024


Momenteel genieten we van prachtig winters weer in Nederland. De luchten zijn helder blauw en het land is met een klein wit laagje bedekt. Een unieke kans om ook mooie winterse foto’s te schieten in de gemeente Boekel.

Wij roepen iedereen dan ook nu op om de mooiste winterse foto’s in te sturen naar de gemeente. Ook uw foto’s van kerst en/of van de kerstsfeer in de openbare ruimte ontvangen wij nog graag.
Misschien komt uw foto wel op de kerstkaart of bij de kerstboodschap van de gemeente Boekel van 2024! Tevens komen de ingestuurde foto’s in aanmerking voor de fotowedstrijd van 2024 en met uw toestemming worden ze geplaatst in de gemeentegids of op de website.
Al met al dus reden om snel aan de slag te gaan met uw fototoestel en uw foto’s in te sturen naar info@boekel.nl.