Militaire oefening in de gemeente Boekel

maandag 18 dec 2023

De oefening wordt gehouden in het kader van opleiding en training voor militairen van de Koninklijke Landmacht. Praktisch gezien houdt dit in dat de militairen te voet en met voertuigen diverse verkennings-, en bewakingstaken uitvoeren; deze activiteiten zullen voornamelijk in de nacht plaatsvinden.

Voor algemene klachten waarbij geen sprake is van schade, kunnen burgers/om- wonenden contact opnemen met de Sectie Communicatie van 13 Lichte Brigade. Dit kan via mail: Communicatie.13LTBRIG@mindef.nl

Indien er door de oefening schade is ontstaan dan kunt u dit onder vermelding van de militaire eenheid zoals kenteken voertuig, datum en tijd, plaats, soort schade etc. melden aan:

Sectie Claims Ministerie van Defensie
Postbus 90004
3509 AA Utrecht
Teinr.: 088-9561951
Email: JDVclaims@mindef.nl