Vervallen verklaarde graven

vrijdag 17 nov 2023

Van 41 particuliere graven is er geen contact met rechthebbenden en nabestaanden of zijn de gegevens niet bekend. Dit kan bijvoorbeeld ontstaan door het overlijden van de rechthebbenden. Op het moment dat het einde van een termijn nadert en er verlengd kan worden, wordt er contact opgenomen. Bij 41 graven, ondanks meerdere pogingen vanuit de gemeente, is het niet gelukt om in contact te komen met rechthebbenden of nabestaanden. Het college van B&W heeft daarom besloten deze graven vervallen te verklaren. In januari 2024 worden deze graven geruimd.

Middels dit bericht doen wij nog een laatste oproep aan rechthebbenden en nabestaanden van de overledenen om vóór 20 december contact met ons op te nemen via begraven@boekel.nl óf 088-1101706.

Klik hier voor de gravenlijst met namen en plaatsen. (PDF, 34.2 kB)