Spoedreparatie riolering

donderdag 16 nov 2023

Ongeveer een week geleden is in de Wilhelminastraat de riolering geïnspecteerd. Daaruit is gebleken dat de staat van de put en leidingen ter hoogte van de kruising Meester van Hooffstraat/Wilhelminastraat slecht is. Er zitten meerdere breuken in het riool waardoor zand en grondwater het riool instroomt. Dit moet snel gerepareerd worden. De gemeente sluit hiervoor de kruising af. Dit heeft gevolgen voor het verkeer.

Gelijktijdig zijn er ook werkzaamheden bezig van Enexis aan het elektranet in de Kerkstraat-Wilhelminastraat. De gemeente gaat proberen om de wegafsluitingen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.

Duur
Vanwege de spoed willen we snel starten met de werkzaamheden, misschien komende vrijdag 17 november al. We verwachten dat de aannemer twee weken bezig zal zijn. Dit is afhankelijk van het weer en de levertijden van de materialen.

We hopen op uw begrip.