Breng kleding die je niet meer gebruikt, naar de kledingcontainer!

dinsdag 26 sep 2023

Maak jij je kledingkast ook alweer klaar voor een kouder seizoen? Zomerjurkjes en korte broeken gaan naar de zolder of worden achterin de kast opgeborgen. Truien en warme vesten komen er weer voor in de plaats.

Breng kleding, die jij niet meer gebruikt, weg naar een textielcontainer. Kleding, die nog in orde is, wordt geselecteerd en kan worden hergebruikt. Hiermee kun je een ander dus nog blij maken! Wist je dat ook kleding, die niet meer door een ander gedragen kan worden, in de textielcontainer mag worden gedaan? De materialen kunnen worden gerecycled, zodat zo min mogelijk van de grondstoffen verloren gaat.

Kijk op www.gemeentelandvancuijk.nl/locaties-textielcontainers (Deze link gaat naar een externe website) voor de locatie van een container, bij jou in de buurt.