Wegafsluitingen in gemeente Boekel door werkzaamheden elekranet.

maandag 25 sep 2023

Wegafsluitingen in gemeente Boekel door werkzaamheden elekranet.


Boekel- om alle inwoners van de gemeente Boekel de komende jaren ook van stroom te kunnen voorzien vinden werkzaamheden plaats in de periode van 09-10-2023 t/m 08-12-2023. Dit vanwege diverse storingen en het nodige onderhoud in het kader van de energietransitie. Aannemersbedrijf Hurkmans en Zonen BV. voert hiertoe in opdracht van Enexis werkzaamheden uit. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd waarbij u hinder kunt ondervinden van diverse werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Gedurende deze periode blijven bedrijven en aanwonenden bereikbaar.

Locatie en werkzaamheden
Gewerkt wordt op het traject van het Hoogspanningsstation Landerlaan in Uden naar station Wilhelminastraat en Bergstraat te Boekel. Werkzaamheden die plaats gaan vinden zijn onder andere boor- en graafwerkzaamheden  daarnaast worden er ook kabels getrokken. Vooral het tracé  Molenstraat, Julianastraat, Kerkstraat, Bergstraat en  Runstraat zullen gefaseerd afgesloten zijn.

Hinder
Tijdens de werkzaamheden wordt een aantal wegen afgesloten zodat medewerkers veilig en met voldoende ruimte kunnen werken. Omleidingen worden aangegeven en verkeersregelaars begeleiden, indien nodig, het bestemmingsverkeer in het werkvak. Ook kunt u  op Boekel.nl de wegwerkzaamheden raadplegen.

Parkeren en openbaar vervoer
Mocht het nodig zijn dat u uw auto elders moeten parkeren dan wordt u daar tijdig over geïnformeerd.
Voor reizen met de bus kunt u voor alternatieve routes en opstaplocaties bekijken op onderstaande website https://www.hermes.nl/nl/resultaten/storingen-en-omleidingen.