Het energieloket van de gemeente Boekel

donderdag 27 jul 2023

Het verduurzamen van de woning zorgt voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Het Regionaal Energieloket is het bedrijf dat het gemeentelijk energieloket beheert voor onze gemeente. Dit energieloket helpt u om antwoord te krijgen op dit soort vragen. Zij werken in opdracht van de gemeente. Hierdoor kunnen zij woningeigenaren gratis van eerlijke informatie voorzien.

Maar ook als u een woning huurt of energiearmoede heeft, helpen zij u graag met praktische tips. Zodat iedereen kan genieten van een duurzame, comfortabele woning en een lagere energierekening.

Regelmatig een update ontvangen van het @Regionaal Energieloket kan door middel van de nieuwsbrief. Via deze link (Deze link gaat naar een externe website) meld u zich hiervoor aan.