Tijdelijke verplaatsing HEMA in Boekel

maandag 24 jul 2023

De HEMA in het centrum van Boekel wordt in verband met de sloop van de Zuidwand gesloten op de huidige locatie. Echter de HEMA keert terug op het Sint Agathaplein 55-57, in het pand van de oude Marskramer. Op bijgaande foto is dit aangeduid met de witte pijl. In september dit jaar wordt dit tijdelijke pand geopend. De gemeente en de Sanders Retail Groep, exploitant van  HEMA zijn tot overeenstemming gekomen voor deze tussentijdse oplossing. In het nieuwe centrumplan komt de HEMA terug in een nieuw pand.

“Na uitgebreid overleg is naar ieders tevredenheid een passende tijdelijke oplossing gevonden voor zowel de HEMA als de gemeente. Hier zijn we erg blij mee zijn”, aldus wethouder Ben Brands van de gemeente Boekel.

‘’De centrumontwikkeling, vormgegeven door de realisatie van de Zuidwand Boekel, is een ontwikkeling waar wij achter staan. We realiseren in het oude Marskramer pand, en later weer in de nieuwe Zuidwand, een winkel waar Boekel trots op mag zijn.’’ – Sanders Retail Groep


Foto: Plattegrond met de tijdelijke locatie van HEMA