Zeg ja of nee tegen het wekelijkse folderpakket

maandag 10 jul 2023

Introductie JA-sticker reclamefolders in de gemeente Boekel

In het eerste kwartaal van 2024 zal heel Nederland zijn voorzien van het nieuwe JA-bezorgmodel voor reclamefolders. Wat houdt dit in?

Ieder huishouden kan via InMijnBus.nl eenvoudig aangeven of zij reclamefolders (met informatie van o.a lokale supermarkten, drogisterijen, bouwmarkten en lokale ondernemers) willen ontvangen. InMijnBus maakt het eveneens mogelijk om bezorging op elk gewenst moment gedurende het jaar tijdelijk uit of aan te zetten of zelfs het folderpakket naar eigen voorkeur samen te stellen. Nederland is het eerste land in de wereld met een digitale JA-sticker. Er wordt in het laatste kwartaal van dit jaar gecommuniceerd via post door Spotta, zij zijn de nationale bezorgder van reclamefolders in Nederland. 

Voor de goede orde: het nieuwe manier van de JA-stickers is gebouwd op de huidige voorkeuren van de bekende JA en NEE stickers voor reclamefolders. Dus NEE blijft NEE. InMijnBus is bedoeld voor de JA’s.

Meer weten over InMijnBus? Klik hier (Deze link gaat naar een externe website)