Onderzoek woonwensen

dinsdag 16 mei 2023

Onderzoek Woonwensen
Bent u tevreden over uw woning? Denkt u er misschien over om te verhuizen, of bent u net verhuisd? Waar en hoe zou u willen wonen? Wij vinden het belangrijk dat onze inwoners prettig wonen. Daarom onderzoekt de gemeente de woonwensen van haar inwoners. De resultaten gebruikt de gemeente om haar woonbeleid en woningbouwplannen waar nodig aan te passen.

Doe mee (& win)
Alle inwoners van 18 jaar en ouder die in de gemeente Boekel wonen, kunnen meedoen. We hebben een steekproef uitgevoerd waarbij verschillende huishoudens een brief met link naar de vragenlijst hebben ontvangen.

Heeft u geen brief ontvangen en wilt u ook uw mening laten horen? Graag! Klik hier om naar de vragenlijst te gaan (Deze link gaat naar een externe website). Als u de vragenlijst invult, maakt u kans op één van de tien Boekelse cadeaubonnen t.w.v. €20.

U heeft tot 25 juni aanstaande de mogelijkheid om de enquête in te vullen.

Het onderzoek
Onderzoeksbureau Research 2Evolve verzamelt voor ons de resultaten. Uw antwoorden en gegevens behandelen wij vertrouwelijk en verwerken wij anoniem. De uitkomsten van het onderzoek komen later dit jaar op de website van de gemeente te staan.