Een mooi initiatief wordt beloond!

maandag 13 mrt 2023

Een mooi initiatief wordt beloond!

Recent is de eerste waarderingssubsidie van de gemeente Boekel verleend aan het initiatief ‘Kabouterpad’.
Het pad bevindt zich achter het St. Petrus. Het kabouterpad ofwel het kabouterbos is een samenwerking tussen het St.Petrus en een Boekelse inwoner. Afgelopen vrijdag 10 maart werd het Kabouterpad onder grote belangstelling van genodigden, inwoners van zorgcentrum St. Petrus en de vele vrijwilligers geopend.

De waarderingssubsidie is er voor activiteiten die bijdragen aan de participatie en leefbaarheid van de gemeente. Als gemeente Boekel willen we goede initiatieven belonen.
Wethouder Henri Willems: ‘’Ik heb waardering voor alle inwoners, verenigingen of stichtingen die zich nu al inzetten voor de gemeenschap maar het is natuurlijk geweldig dat we ze nu ook (éénmalig) financieel kunnen ondersteunen bij dit soort nieuwe activiteiten of initiatieven .’’