Volgende week ontvangt u het aanslagbiljet voor de gemeentelijke- en waterschapsbelastingen

dinsdag 14 feb 2023

Volgende week ontvangt u de jaarlijkse aanslag gemeentelijke- en/of waterschapsbelastingen. Per post in uw brievenbus of digitaal in uw berichtenbox als u zich heeft aangemeld voor MijnOverheid. U ontvangt deze aanslag in opdracht van uw gemeente van Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB). Meer weten? Lees dan verder.

Wat staat er op het aanslagbiljet?

We zetten zoveel mogelijk belastingen van de gemeente op één aanslagbiljet. Zo weet u direct hoeveel belasting u voor het hele jaar moet betalen. Op de aanslag ziet u de bedragen voor de verschillende belastingsoorten zoals bijvoorbeeld de afvalstoffenheffing, onroerendezaakbelasting en watersysteemheffing. Voor sommige belastingen hebben we een WOZ-waarde nodig. Deze bepalen we ook.

Twijfelt u over uw woz-waarde?

Bel met uw taxateur via 088-551 0000. Wij luisteren graag naar u. Uw taxateur geeft antwoord op al uw vragen over de WOZ en geeft u graag meer uitleg over bijvoorbeeld het taxatieverslag. Deze vindt u op de Digitale Balie op onze website www.bs-ob.nl (Deze link gaat naar een externe website). Hierin leest u hoe we de WOZ-waarde van uw woning of pand hebben berekend. Klopt er iets niet of is de WOZ-waarde onjuist? Dan passen wij dit direct en gratis aan.

Bent u het niet eens met uw aanslag?

Bijvoorbeeld met de WOZ-waarde of als een van de aanslagregels niet klopt? Maak dan kosteloos en eenvoudig bezwaar. Scan uw unieke QR-code op uw aanslagbiljet. De QR-code is gekoppeld aan uw gegevens, zodat bezwaar maken binnen enkele minuten geregeld is. Het is ook mogelijk om bezwaar te maken via de Digitale Balie op onze website www.bs-ob.nl (Deze link gaat naar een externe website) of per post.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Bel ons via 088-551 0000 of kijk op www.bs-ob.nl (Deze link gaat naar een externe website). Wij helpen u graag! BSOB is telefonisch extra bereikbaar op dinsdag 21 februari t/m dinsdag 28 februari van 09.00 tot 18.00 uur. Daarna is BSOB telefonisch weer bereikbaar van 09.00 tot 16:00 uur. U kunt ook zelf veel regelen in ons digitaal loket door in te loggen op de Digitale Balie.