Isolatieactie gemeente Boekel

donderdag 2 feb 2023

Wilt u comfortabel wonen en toch minder hoeven te verwarmen en energie besparen? Of wilt u de warmte langer buiten houden in de zomer? Denk dan eens na over het isoleren van uw huis. In samenwerking met het Regionaal Energieloket organiseert de gemeente Boekel een collectieve inkoopactie voor isolatiemateriaal. Alle inwoners van de gemeente Boekel met een eigen koopwoning kunnen deelnemen aan deze actie.

De voordelen van deze collectieve inkoopactie zijn:

  • Scherpe prijs dankzij groepsvoordeel
  • Betrouwbare vakspecialist
  • Altijd een offerte op maat

Op 15 februari 2023 om 19:30 vindt een online informatieavond plaats. Hier kunt u vrijblijvend bij aansluiten voor uitleg en informatie over de collectieve inkoopactie. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om aan te sluiten, dan is het mogelijk om de informatieavond terug te kijken. Meldt u zichzelf dan van te voren aan zodat u de link achteraf toegestuurd krijgt. Aanmelden voor de informatieavond kan tot 15 februari 19:30.

Wilt u zich aanmelden voor de informatieavond of meer informatie over de collectieve inkoopactie en het isoleren van uw huis, kijk dan op https://regionaalenergieloket.nl/boekel/indebuurt/projecten/isolatieactie-boekel-2023-q1 (Deze link gaat naar een externe website)
Voor vragen over deze collectieve inkoopactie of het isoleren van uw huis kunt u contact op nemen met het Regionale Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088-5254110.