Terugblik op de nieuwjaarsbijeenkomst

vrijdag 13 jan 2023

Afgelopen zondag (8 januari) vond de nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis plaats.
De burgemeester sprak alle aanwezigen toe en reikte vervolgens de HVB Trofee uit (Huize Padua, Venhorst, Boekel). In totaal waren drie groepen genomineerd: het deelkastjesproject, het buurtpreventieproject en het repaircafé. Uiteindelijk ging de trofee, samen met een cheque van vijfhonderd euro, naar de buurtpreventie. De overige twee genomineerden kregen ieder een cheque van tweehonderdvijftig euro.Dit jaar voor het eerst had de bijeenkomst een andere invulling. De bijeenkomst was een echt samenzijn voor de hele gemeenschap. Een ontspannen, feestelijk en informeel moment om bij te praten met elkaar en gelukkig nieuwjaar te wensen.

Bekijk hier de speech van de burgemeester. (Deze link gaat naar een externe website)