Uitreiking Penning van Verdienste aan André van Delst

maandag 31 okt 2022

Afgelopen donderdagavond, 27 oktober, heeft burgemeester Caroline van den Elsen de Penning van verdienste uitgereikt aan André van Delst. Deze avond nam André van Delst afscheid als postcommandant van brandweerpost Boekel. In oktober 1985 kwam hij in dienst als brandweervrijwilliger bij de Gemeente Boekel. In januari 2003 werd hij bevorderd tot hoofdbrandwacht. Na de regionalisering van de brandweer op 1 januari 2011, startte André van Delst als postcommandant in Boekel. Hij heeft zijn taken als postcommandant overgedragen aan Thimo Vogelsangs.

Als blijk van grote waardering voor zijn inzet voor de gemeenschap, heeft André van Delst de Penning van verdienste van de gemeente Boekel in ontvangst mogen nemen.

uitreiking penning 2