Safety first!

dinsdag 18 okt 2022

Afgelopen zondag 16 oktober stond het Sint-Agathaplein in Boekel in het teken van veiligheid en een veiligere leefomgeving. Tijdens het evenement waren diverse activiteiten te doen. Brandweer, politie, Buurtpreventie en BOA’s waren aanwezig. Bezoekers konden op veel vlakken kennis maken met het werkveld en de werkzaamheden van de verschillende beroepen. Zo konden bezoekers kennismaken met de wijkagent Sjors de Leijer, een kijkje nemen in het medialab van de politie en bekijken hoe een drugslab eruit ziet. Tevens demonstreerde de brandweer hoe zij te werk gaan en kon men kennis maken met Buurtpreventie. Ook BOA’s stonden bezoekers te woord over wat zij voor de inwoners kunnen betekenen in verschillende situaties. Kortom een interessante en leerzame middag.

Veel dank aan alle betrokkenen, hulpverleners en bezoekers die aanwezig waren. Hopelijk tot de volgende keer!