Veiligheidsdag Boekel 16 oktober 2022

maandag 10 okt 2022

Op zondag 16 oktober 2022, tussen 11:00 en 15:00 uur, organiseert Boekel een Veiligheidsdag. Iedereen is welkom voor meer informatie over een veilige leefomgeving en om mee te doen met diverse activiteiten. Politie, Brandweer, BOA’s en Buurtpreventie zijn aanwezig op het Sint-Agathaplein te Boekel. De politie is aanwezig met een vrachtwagen; Het Mobiel Media Lab. Hierin kun je een quiz spelen en gamen op een Playstation 5. Ook kunnen bezoekers kennis maken met de nieuwe wijkagent van Boekel en een kijkje nemen in een politieauto en een nagemaakte drugslab. Wat heeft een agent allemaal voor spullen bij zich en hoe herken je een drugslab?

Ook de brandweer is aanwezig; zij geven demonstraties aan bezoekers. BOA’s staan bezoekers te woord en vertellen over wat zij kunnen betekenen voor de inwoners van Boekel. Een andere deelnemer aan de Veiligheidsdag is Buurtpreventie, waar veel mensen in Boekel bij zijn aangesloten. Zij vertellen over hun activiteiten en beantwoorden vragen van bezoekers.

Kom zondag 16 oktober 2022 naar het Sint-Agathaplein in Boekel en ontdek wat er in Boekel op het gebied van veiligheid gebeurt!