Gemeente Boekel van start met online verlengen rijbewijs

maandag 16 mei 2022

Met ingang van 1 juni 2022 is het in de gemeente Boekel mogelijk om de verlenging van het rijbewijs online aan te vragen via de website van de RDW (Deze link gaat naar een externe website). U kunt het rijbewijs al na twee werkdagen ophalen op het gemeentehuis.

In plaats van twee bezoeken is dan één bezoek aan het gemeentehuis voldoende. Alleen maar om het rijbewijs op te halen. En dat kan zonder afspraak tijdens onze openingstijden. De gemeente Boekel kan u zo nog beter van dienst zijn. U kiest zelf een moment dat u uitkomt voor het invullen van de aanvraag. Na twee werkdagen kunt u het rijbewijs persoonlijk ophalen bij de gemeente. Een aanvraag bij de balie duurt langer (5 werkdagen).

Online aanvragen is alleen mogelijk in het geval van verlengen van het rijbewijs of bij het uitbreiden van categorieën. Iemand die voor het eerst een rijbewijs aanvraagt, moet hiervoor nog wel naar het gemeentehuis.

Lees hier meer over de voorwaarden en hoe het werkt.