Avond van de Poëzie

Datum: zaterdag 2 november 2024 19.30 - 23.30. Locatie: Nia DOmo

Meer info: www.avondvandepoezie.nl (Deze link gaat naar een externe website)

Avond van de Poëzie is een avondvullend programma met Poëzie en passende muziek voor jeugd en volwassenen. Leerlingen Basisschool groep 6 en 7 presenteren op het Thema "Lekker Eigenwijs" hun zelfgeschreven gedichten en sluiten daarmee het project Stoer op de Poëzie Toer af. Lokale dichters zullen op het Thema Veerkracht hun zelfgeschreven gedichten voordragen, waarna een jury 3 dichters zal nomineren voor de Dichter van het Jaar.

Avond van de Poëzie is een avondvullend programma met Poëzie en passende muziek voor jeugd en volwassenen. Leerlingen Basisschool groep 6 en 7 presenteren op het Thema "Lekker Eigenwijs" hun zelfgeschreven gedichten en sluiten daarmee het project Stoer op de Poëzie Toer af. Lokale dichters zullen op het Thema Veerkracht hun zelfgeschreven gedichten voordragen, waarna een jury 3 dichters zal nomineren voor de Dichter van het Jaar.