Vaardigheidstoetsen brandweer 2024 (brandweerwedstrijden)

Datum: zaterdag 23 maart 2024 8.00 - 16.30. Locatie: Brandweerkazerne op De Vlonder 64 te Boekel

Nieuwsgierige toeschouwers zijn van harte welkom om zich te melden bij de Brandweerkazerne in Boekel, aan De Vlonder 64. Aldaar ontvang je nadere informatie over de locatie van de wedstrijdbanen.

In 2024 bestaat Brandweer Boekel 100 jaar! Om dit te vieren, organiseren we dit jaar verschillende evenementen. We trappen af met de organisatie van de regionale vaardigheidstoetsen (brandweerwedstrijden) op zaterdag 23 maart. Op deze dag verwelkomen we een twintigtal brandweerploegen uit de omgeving, die een van de twee uitdagende scenario's binnen onze gemeente zullen aangaan. Iedereen is welkom om te komen kijken, maar omdat de brandweerploegen in wedstrijdverband spelen, kunnen we nog geen informatie over de locaties prijsgeven.