Koningsdag 27 april 2023 in Boekel

Datum: donderdag 27 april 2023 9.30 - 15.00. Locatie: St. Agathaplein, St. Janplein

Om 10:00 uur vindt de officiële opening plaats door burgemeester Caroline van den Elsen, daarna vertrekt de versierde optocht voorafgegaan door harmonie E.M.M.
Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool mogen mooi verkleed of met een versierde fiets of kar meedoen in de optocht en zo proberen nog een prijsje te winnen

De route voor de optocht is als volgt:
St. Agathaplein-Rotonde-Rutger van Herpenstraat-Burgtstraat-Zorgcentrum St. Petrus-Burgtstraat-Witgele Kruispad-Bernhardstraat-Kerkstraat-Mr. Van Hooffstraat-St. Agathaplein-Einde optocht.

Vanaf 11.00 uur zijn er allerlei leuke activiteiten op het St. Agathaplein:

  • Gasthoeve “DE ZIJP” verzorgt een geweldige knutselactiviteit en reuzen bellenblaas workshop.
  • JOEPIE Schoolvakantiedagen organiseert allerlei leuke spelletjes.
  • Jeugdslagwerkgroep van E.M.M. verzorgt een optreden van 11:30 – 11:45 uur en van 12:15 – 12:30 uur. Tussen de optredens door mogen de kinderen gebruik maken van de slagwerkinstrumenten en kunnen ze lekker meedoen. (Bij slechte weersomstandigheden verhuist deze activiteit naar de Sint Janschool op het Sint Janplein).
  • Ook kunnen kinderen tot 12 jaar spulletjes verkopen op de Vrije markt. Je kunt je aanmelden vanaf 11 uur op het St. Agathaplein.
  • POPPENTHEATER: Voorstelling vanaf 13:00 uur in de Sint Janschool op het Sint Janplein.
  • EXOTUM: exotische dieren van dichtbij: Presentatie en kennismaken vanaf 13:00 uur in de Sint Janschool op het Sint Janplein

15:00 uur Einde viering Koningsdag

Bij slechte weersomstandigheden komt de optocht  te vervallen.
Berichten worden gemeld op onze Facebookpagina “Koningsdag Boekel en Venhorst”.

We wensen iedereen een zonnige en gezellige Koningsdag.

Comité Boekel-Venhorst.

Deelname aan de activiteiten op Koningsdag zijn geheel onder verantwoordelijkheid en begeleiding van de ouders of hun begeleiders.