Intocht Sinterklaas in Boekel

Datum: zondag 13 november 2022 13.45 - 15.30. Locatie: de straten van Boekel

Sinterklaas intocht Boekel:  zondag 13 november.

Hallo kinderen in Boekel,

We hopen dit jaar Sinterklaas weer in Boekel te ontvangen op: zondag 13 november.

Sinterklaas vertrekt voorafgegaan door Harmonie E.M.M. met zijn paard “Ozosnel” en al zijn Pieten om 13:45 uur voor de intocht door de straten van Boekel. Voor alle kinderen hebben de Pieten wat lekkers meegenomen.

Voor de kinderen die geen gluten mogen is er een “speciale Piet” die heerlijke  glutenvrije lekkernijen meebrengt uit Spanje.
Herkenbaar aan zijn witte schort met “glutenvrij logo”.
Zorg ervoor dat deze speciale Piet jou kan vinden.

Let op: de route is dit jaar als volgt: Tuinstraat, Wilhelminastraat, Mouthoeve,  Kennedystraat, St. Agathaplein. Daar wordt de Sint ontvangen en welkom geheten door Burgemeester Caroline van den Elsen en de Heer Jan van den Broek namens het Comité Boekel-Venhorst.

Hierna vervolgt de Sint zijn route via de rotonde Kerkstraat, Rutger van Herpenstraat, Kloosterlaan, Kapelstraat, Zorgcentrum “St. Petrus”, Burgtstraat, Bernhardstraat naar sporthal “de Burcht”.

In de sporthal zijn, tot 17:30 uur, alle kinderen t/m groep 5 met hun ouders welkom voor een gezellige middag. Ook is er natuurlijk gelegenheid om de Sint een handje te geven.

Bij slechte weersomstandigheden begint het Sinterklaasfeest om 14:30 uur in de sporthal.

Alle informatie is ook te volgen op onze Facebook pagina: “Sinterklaas intocht Boekel”.

Werkgroep Sinterklaasintocht Boekel.


Bij de activiteiten rondom de Sinterklaasintochten in Boekel en Venhorst kunnen foto’s gemaakt worden die door het Comité Boekel-Venhorst voor eigen doeleinden gebruikt kunnen worden.
Door uw aanwezigheid bij dit evenement geeft u automatisch toestemming en gaat u akkoord met het voorgaande.