Auwerwetse Boekelse Oogstdag

Datum: zondag 14 augustus 2022 11.00 - 17.00

Boeren, burgers en buitenlui kunnen tijdens onze jaarlijkse oogstdag op een gemoedelijke manier genieten van het boerenleven van vroeger. Oude landbouwmachines worden weer voor de dag gehaald en enthousiaste leden laten zien hoe men vroeger de oogst binnenhaalde en het land bewerkte. Eerst met noeste handarbeid en later werden paarden en tractoren ingezet.

Ons gratis evenement wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Deze sponsoren zijn we dan ook zeer dankbaar.

Elk jaar proberen we naast de vaste onderdelen binnen ons programma er iets leuks voor jong en oud aan toe te voegen. Dat we daarin slagen we toch steeds weer, blijkt wel uit de vele leuke reacties die we elk jaar weer krijgen.

Langs deze weg willen we u van harte uitnodigen om onze volgende oogstdag te komen bezoeken.

Website: www.boekelseoogstdag.nl

Meer info: info@boekelseoogstdag.nl