Toneelgroep Open Doek presenteert "Ja, ik wil … denk ik"

Datum: vrijdag 27 maart 2020 20.00 - 23.00. Locatie: Gemeenschapshuis De Horst, Venhorst

Een korte samenvatting: Patricia heeft een praktijk in een plaatsje, dat Venhorst zou kunnen heten. Deze praktijk is gekocht met de financiële garantie van haar vader en wordt op dit moment verbouwd. Patricia is niet getrouwd en geniet volop van het leven. Lucie, haar assistente, houdt haar nog enigszins in het gareel. Maar na een avondje stappen, gaat het mis. Patricia’s vader trekt zijn steun in en Patricia moet aan een nieuwe geldschieter komen. Ondanks alles draait de praktijk gewoon door. Dan bedenken Patricia en Lucie een plan om aan geld te komen, maar of vriendin Janine hier vrolijk van wordt?!

Kaarten te koop via Ingrid (0492 322307), Dorry (06 12042194) en in het Winkeltje in Venhorst.