Beste inwoners van Boekel, Venhorst en Huize Padua,

Sterkte voor onze Corona-patiënten. Ik hoop op een voorspoedig en goed herstel. Ik begrijp de zorgen die menigeen heeft over zijn eigen gezondheid. Ik vraag iedereen uitvoering te geven aan de maatregelen die afgekondigd zijn. De genomen maatregelen worden ingezet om het virus zo spoedig mogelijk onder controle te krijgen. Kijk in je omgeving naar medemensen die extra aandacht verdienen. Een telefoontje, mailtje of appje kan een ander veel steun geven. Aarzel niet een ander een handje te helpen. En we zullen met zijn allen geduld nodig hebben. Uitzieken heeft tijd nodig.

Het Corona- virus zorgt bij velen van ons voor een ander dagritme. Laten we desondanks de tijd zinvol benutten. Denk na hoe we elkaar verder kunnen brengen. Door slim thuis te werken kan zinvol werk verzet worden. Samenwerken zit in onze genen. Ook onder deze vervelende omstandigheden maakt saamhorigheid ons sterk.
Ik dank jullie voor jullie aandacht, voor het goede contact, voor jullie betrokkenheid bij elke mede-inwoner van Boekel, Venhorst en Huize Padua.

PS De GGD ziet geen kans om de burgemeesters persoonlijk op de hoogte te stellen van de besmettingen in zijn / haar gemeente. Ik neem graag telefonisch contact op met patiënten en/of familieleden. Mijn verzoek is om dit te melden bij secretaresse Manja van der Aa 0492 326808.

Pierre Bos
Burgemeester gemeente Boekel