Al sinds het ontstaan van de gemeente in de vroege middeleeuwen is Boekel een echte plattelandsgemeente. Maar Boekel wordt niet alleen gekenmerkt door een uitgestrekt buitengebied en een grote agrarische sector. Er is ook een grote hightech industrie, met volop ruimte voor automatisering en innovatie. De gemeente Boekel heeft twee lokale bedrijventerreinen. Bedrijventerrein "De Vlonder" in Boekel (20 ha.) en in Venhorst bedrijventerrein Kraaiendonk (5 ha.). Daarnaast is er een nieuw bedrijventerrein opgenomen in de Ontwikkelingsvisie Dorpsmantel Noordwest. Dit bedrijventerrein is gelegen direct aan de in 2021 opgeleverde Randweg.

Inspirerende omgeving

De gemeente ligt grofweg in de driehoek ‘s-Hertogenbosch-Eindhoven-Nijmegen en heeft prima verbindingen met de omliggende plaatsen. De beroepsbevolking in Boekel is er een van ondernemers en aanpakkers. De kansen voor een succesvolle organisatie liggen hier voor het oprapen, ook dankzij de flexibele opstelling van het bestuur. 

Een slimme ondernemer schakelt de gemeente in een vroegtijdig stadium in als partner. Samen bekijken we de kansen en mogelijkheden. De gemeente bepaalt of er gevestigd mag worden en of er ontwikkeling mogelijk is. Neem daarom bij het ontwikkelen van plannen tijdig contact op met de gemeente. Dat bespaart veel tijd en werk en biedt inspiratie!

Contact

Voor meer informatie over ondernemen in Boekel kunt u contact opnemen met:

Gemeente Boekel
Afdeling grond- en economische zaken
St. Agathaplein 2
5427 AB Boekel
Tel. (0492) 326800
E-mail: info@boekel.nl
Website: www.boekel.nl