Start bouw zuidwand Boekel

woensdag 19 jun 2024

Project Zuidwand Boekel: feestelijke start van de bouw
Het startschot heeft geklonken: op woensdag 19 juni werd de bouw van project Zuidwand in Boekel juni officieel gestart. Gemeente Boekel krijgt hiermee een gloednieuw winkelcentrum en appartementencomplex erbij. Wethouder Ben Brands luidde dit heuglijke moment met een graafmachine in.

Voorbereidingen afgerond
Het gehele project bestaat uit 62 appartementen en 4600 m2 commerciële ruimten. In de afgelopen periode is de gemeente druk geweest met de sloop van de panden ter plaatse van fase 1 en de herinrichting van Kerkstraat en het Sint Agathaplein om de start van de bouw mogelijk te maken. Het project, ontwikkeld door Van Wanrooij Projectontwikkeling BV, wordt gebouwd door Aannemingsbedrijf Gebr. van Stiphout B.V.

Over Van Wanrooij
Van Wanrooij – onderdeel van Heijmans – ontwikkelt en realiseert woningbouw voor particuliere woonconsumenten, corporaties, beleggers en lokale overheden. De kracht zit in tempo maken, doorpakken en continu blijven optimaliseren. Jaarlijks ontwikkelt Van Wanrooij gemiddeld 1.200 woningen, waarvan ongeveer de helft door het eigen bouwbedrijf gerealiseerd wordt. Goede, duurzame samenwerkingen met vaste partners zijn daarbij van groot belang. Meer over Van Wanrooij lees je op www.vanwanrooij.nl/zakelijk.

Over Van Stiphout
Van Stiphout is een betrokken familiebedrijf, gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode, met hart voor de zaak en jarenlange kennis en ervaring. In ruim 50 jaar ontwikkelden we onze organisatie tot een succesvol bouwer en ontwikkelaar met projecten in met name Midden- en Zuid-Nederland, zowel in woningbouw als utiliteitsbouw.