Paul Beista nieuwe wijkagent gemeente Boekel

maandag 10 jun 2024

Beste inwoners van de gemeente Boekel,

Mijn naam is Paul Beista, uw nieuwe wijkagent. Sinds 21 mei ben ik werkzaam in dit gebied. Hiervoor werkte ik bij de Eenheid Noord-Nederland, District Friesland, basisteam Sneek/Bolsward. Ik ben een geboren en getogen Fries.

Ruim 17 jaar geleden ben ik bij de politie begonnen en heb ik in diverse functies gewerkt.
Ik vind het belangrijk om aanspreekbaar te zijn in de wijk en daarbuiten. Veiligheid en leefbaarheid is wat mij betreft 1 van de basisbehoeften en daarom vind ik het belangrijk dat de wijk/dorp/streek leefbaar en veilig is en blijft. Dit doe ik niet alleen, maar samen met de inwoners, ondernemers en mijn netwerkpartners met wie ik integraal samen werk. Denk aan hulpverleners, woningbouwcorporaties, jongerenwerkers, gemeente en ondernemers van het winkelcentrum. Tijdens mijn diensten probeer ik zoveel mogelijk in de wijk aanwezig te zijn. Aarzel niet om mij op straat aan te spreken om iets te melden of gewoon voor een praatje.

U kunt mij ook altijd bereiken via www.politie.nl of 0900-8844. Bij spoed belt u 112.