Incident aan de Dotterbloem, bijeenkomst in de raadzaal vanavond om 20:00

woensdag 6 mrt 2024

Vanmiddag heeft een verschrikkelijk incident in onze gemeente plaats gevonden. Een incident waar helaas slachtoffers te betreuren zijn. Het incident heeft een grote impact op onze gemeenschap temeer omdat er jonge kinderen bij betrokken zijn.
Ons medeleven gaat allereerst naar de nabestaande en direct betrokkenen van het gezin. De gemeente organiseert vanavond een bijeenkomst om direct betrokkenen en omwonenden de gelegenheid te geven om in beslotenheid bij elkaar te komen zodat gevoelens en emoties met elkaar kunnen worden gedeeld. De bijeenkomst is bedoeld is voor de direct betrokkenen van het gezin zoals ouders van klasgenoten en buurtgenoten. Er is slachtofferhulp aanwezig voor steun en opvang.


De bijeenkomst is vanavond om 20:00 in de raadzaal in het gemeentehuis.

Voor informatie vanuit de politie inzake het incident kunt u de onderstaande link raadplegen:
https://www.politie.nl/nieuws/2024/maart/6/09-kind-overleden-bij-mogelijk-steekincident.html (Deze link gaat naar een externe website)