Controle toeristenbelasting belastingjaar 2022

maandag 24 jul 2023

Bent u exploitant van een hotel, pension, groepsaccommodatie, camping of Bed&Breakfast? En biedt u overnachtingen aan tegen vergoeding aan personen die niet in de gemeente staan ingeschreven? Dan betaalt u toeristenbelasting. Ook dit jaar vinden er weer op willekeurige basis controles plaats.

Mogelijk ontvangt u binnenkort dan ook een uitnodiging voor een controle en voorlichtingsbezoek. In opdracht van de gemeente controleert Adviesgroep Nederlandse Gemeenten (ANG) of uw aangifte (water)toeristenbelasting over het belastingjaar 2022 juist en volledig is.
Heeft u een brief ontvangen over een bezoek en heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met ANG via telefoonnummer: 085 – 070 1484 of via toeristenbelasting@ang.nl.