Handhaving wegafsluiting Het Goor

donderdag 8 jun 2023

Sinds de aanleg van de Randweg Boekel is Het Goor de gehele dag afgesloten voor doorgaand verkeer. Deze volledige (24/7) geslotenverklaring geldt voor zowel dag als nacht. Het Goor is alleen bereikbaar voor vergunninghouders.

Echter nu blijkt dat sluipverkeer tussen Boekel/Gemert en de A50 (Uden) voor veel overlast zorgt. De gemeente Boekel heeft besloten om daarom handhaving in te zetten. In de komende tijd zal met enige regelmaat gehandhaafd gaan worden. Bekendmaking gebeurt door borden met tekst ‘Goor afgesloten voor doorgaand verkeer, ondertekst handhaving ingepland’. De gemeente verwacht dat deze maatregel het sluipverkeer gaat weren.

Werkt u ook mee om de verkeersveiligheid en leefbaarheid voor aanwonenden van Het Goor te verbeteren. Maak gebruik van de Randweg Boekel en niet van Het Goor!