Wie wint de HVB trofee? Draag snel uw favoriet aan!

dinsdag 13 dec 2022

Op zondagmiddag 8 januari vindt de vernieuwde nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente plaats in de raadszaal van het gemeentehuis. Dan wordt ook de eerste HVB Trofee uitgereikt, voor de meeste verbindende groep van gemeente Boekel.

Een prijs die het belang en de kracht van de gemeenschap in het zonnetje zet; vernoemd naar de drie kernen Huize Padua, Venhorst en Boekel. Iedere groep die afgelopen jaar heeft gezorgd voor meer verbinding in de gemeenschap kan de trofee winnen.

Aandragen kan t/m 18 december

Nog tot en met 18 december kan iedereen een groep aandragen die de HVB Trofee verdient. Of het nu gaat om een groep vrienden, club, vereniging, straat of stichting, het kan allemaal. Aandragen kan op twee manieren:
1. Via de een mailtje naar info@boekel.nl. Vermeld hierin duidelijk:

  • uw naam, telefoonnummer en e-mailadres;
  • om welke groep het gaat;
  • de naam, het telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon van deze groep;
  • de motivatie; waarom moet deze groep de HVB Trofee winnen?

2. Vul het formulier in dat klaar ligt bij de balie in het gemeentehuis.

Winnaar bekendgemaakt op nieuwjaarsbijeenkomst

Uit alle aangedragen groepen, worden er drie genomineerd. Het college van burgemeester en wethouders maakt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst bekend wie er met de trofee vandoor gaat. Deze groep ontvangt bovendien niet alleen de trofee, maar ook een mooi geldbedrag. €500 om in te zetten voor nóg meer verbinding in de gemeenschap!

Nieuwjaarsbijeenkomst in een nieuw jasje

Vanaf komend jaar organiseert de gemeente een bijeenkomst die beter past bij deze tijd. De nieuwe bijeenkomst wordt echt een samenzijn voor de hele gemeenschap. Een ontspannen, feestelijk en informeel moment om bij te praten en elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. Iedereen is welkom voor een ontmoeting met de gemeente én de gemeenschap.
De nieuwjaarsbijeenkomst in de raadszaal start om 13.00u en duurt tot 15.00u. Natuurlijk kan er nog steeds een praatje worden gemaakt met het college, maar niet meer via een traditionele rij om handen te schudden. Het college beweegt zich tijdens de bijeenkomt vrij door de raadszaal en hal van het gemeentehuis.