Meetup: ontwerpen aan het breukenlandschap

dinsdag 22 nov 2022

Wat kan de Peelrandbreuk betekenen voor de ruimtelijke toekomst van Noord-Brabant en Limburg? En hoe kunnen interactieve technologie, ontwerp en verbeelding helpen om het Geopark Peelhorst en Maasvallei i.o. zichtbaar en toegankelijk te maken voor het grote publiek?

Op woensdagmiddag 30 november vindt bij Natuurpoort De Peel in Deurne een meetup plaats, waarbij we samen met bestuurders, creatieven en andere Peelrandbreuk-enthousiastelingen deze en andere vragen verkennen. We maken een wandeling door het Deurnese breukenlandschap en laten ontwerpers aan het woord die op hun eigen manier werken aan verbeelding en versterking van de Peelrandbreuk — van Augmented Reality tot innovatief tuinontwerp. Deze meetup vormt de start van de ontwikkeling van een game die de Peelrandbreuk beleefbaar maakt.
Het evenement wordt georganiseerd door PUC in samenwerking met Geopark Peelhorst en Maasvallei i.o., Provincie Noord-Brabant, Stimuleringsfonds Creatieve Industrie en Streekfonds De Maashorst. We willen je van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

Voorlopig programma

  • 14:00 uur: start wandeling door het Deurnese breukenlandschap (optioneel)
  • 14:30 uur: inloop meetup
  • 15:00 uur: start meetup. Met bijdragen van onder meer Marinus Biemans (wethouder Gemeente Deurne, o.v.), Ernest de Groot (Waterschap Aa en Maas) en tuinarchitect Roy Damen
  • 17:00 uur: borrel en hapjes

Locatie

Natuurpoort De Peel Leegveld 8A 5753 SG Deurne

Aanmelden

Deelname aan de meetup is gratis. Vind je het leuk om te komen, meld je dan alvast aan en we houden je op de hoogte: https://popupcity.net/peelrandbreuk/aanmelden (Deze link gaat naar een externe website). Let op: het aantal plaatsen is beperkt!