Een zeer geslaagde bijeenkomst ‘‘Boekels buitengebied weerbaar’’

donderdag 3 nov 2022

Bij de informatiebijeenkomst op 1 november in Nia Domo was een zeer grote opkomst. Veel bewoners uit het buitengebied, agrariërs maar ook andere geïnteresseerden kwamen naar de bijeenkomst over ondermijning en criminaliteit. Met een aantal zeer interessante sprekers en Ewout Genemans als avondvoorzitter was het een avond waar veel ervaringen, behoeften en tips uitgewisseld werden. De dialoog werd aangegaan en er werd met veel aandacht geluisterd.

Een belangrijke boodschap die vanuit alle sprekers naar voren kwam, is dat het maken van melding van verdachte situaties zeer belangrijk is. ‘’Melden, melden, melden, beter een keer te veel dan een keer te weinig.’’ was de uitspraak van wijkagent Sjors de Leijer.

We willen iedereen bedanken die aanwezig was en hopen dat we met zijn allen Boekel nog een stukje veiliger kunnen maken!