Doe mee aan de Nationale Klimaatweek

vrijdag 28 okt 2022

Van 31 oktober tot en met 6 november is de Nationale Klimaatweek! Dan zet heel Nederland zich in voor een beter klimaat. Van inwoners tot overheid en van het bedrijfsleven tot brancheorganisaties: iedereen kan wat doen. Ook Brabant Doet Wat!

Gemeente Boekel is ook volop bezig met het klimaat. Zo plaatsen we zonnepanelen op onze panden om ze duurzamer te maken. Ook roepen we inwoners op om de tegels in hun tuin te vervangen voor groen. Ons doel is om de gemeente over een aantal jaar klimaatbestendig te maken. Daar zijn we hard mee bezig. Dit doen we onder andere door het afkoppelen van hemelwaterafvoer bij de riolering. Maar ook jij kunt wat doen!

Voor een schoner, groener en duurzamer Brabant kun je besparen op water, energie en gas. Want energie die we niet verbruiken, hoeven we ook niet op te wekken of uit de grond te halen. Daarbij maakt het niet uit hoe groot of klein de stappen zijn die je zet; alle duurzame inspanningen bij elkaar maken een groot verschil!

Komende week delen we een aantal tips. Laat ons in de reacties op Facebook (Deze link gaat naar een externe website) weten hoe jij het klimaat helpt of tag ons in je bericht of foto!

Meer weten? Alle informatie over de Nationale Klimaatweek vind je op www.nkw2022.nl (Deze link gaat naar een externe website)