Mantelzorg- en vrijwilligersavond op woensdag 5 oktober in De Horst

dinsdag 20 sep 2022

Burgemeester en wethouders nodigen alle mantelzorgers en vrijwilligers wonend in de gemeente Boekel uit voor een feestelijke avond op woensdag 5 oktober 2022 in De Horst te Venhorst. Adres: Sint Josephplein 14 te Venhorst.

Ontvangst is vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur. Na het welkomstwoord is er een avondvullend programma met het Ukelele Trio The D’Ukes. Zij spelen twee keer een set van verrassende liedjes voor u.

The D’Ukes bestaat uit Menno van der Bruggen, Thako van den Heuvel en Andre Hendriks. Dit trio maakt old era jazz muziek uit de jaren 20 van de vorige eeuw aangevuld met country en bluegrass muziek. De muziek wordt gebracht op de ukulele. Sfeervolle muziek gebracht op akoestische wijze, eventueel versterkt, maar altijd met het volume dat in die tijd gangbaar was.

Kaartjes

Bent u mantelzorg en/of vrijwilliger, dan bent u van harte welkom! U kunt tot en met 5 oktober 2022 gratis kaartjes ophalen bij de receptie van het gemeentehuis tijdens de openingstijden.
Hierbij geldt wel OP=OP!

Vragen?

U kunt ons telefonisch bereiken via 0492-326800.