Bent u tevreden over uw woning? Denkt u er misschien over om te verhuizen? Waar en hoe zou u dan willen wonen? Wij vinden het belangrijk dat onze inwoners prettig wonen. Met uw antwoord op deze vragen kan de gemeente haar woonbeleid en woningbouwplannen waar nodig aanpassen en afstemmen op uw woonwensen. Voor uzelf, uw kinderen en zelfs uw kleinkinderen.  

Doe mee (&win)!
Alle inwoners van 18 jaar en ouder die in de gemeente Boekel wonen, kunnen meedoen. We hebben een steekproef uitgevoerd waarbij verschillende huishoudens een brief met link naar de vragenlijst hebben ontvangen.

Heeft u geen brief ontvangen en wilt u ook uw mening laten horen? Graag! Klik hier om naar de vragenlijst te gaan (Deze link gaat naar een externe website). Als u de vragenlijst invult, maakt u kans op één van de tien Boekelse cadeaubonnen t.w.v. €20. U heeft tot 25 juni aanstaande de mogelijkheid om de enquête in te vullen.

Start vragenlijst (Deze link gaat naar een externe website)


Het onderzoek
Onderzoeksbureau Research 2Evolve verzamelt voor ons de resultaten. Uw antwoorden en gegevens behandelen wij vertrouwelijk en verwerken wij anoniem. De uitkomsten van het onderzoek komen later dit jaar op de website van de gemeente te staan.

De uitkomsten van het onderzoek staan in de loop van 2023 op de website van de gemeente.

Heeft u vragen?

Onderzoeksbureau Research 2Evolve verzamelt voor ons de resultaten van het woonwensenonderzoek. Met vragen kunt u bellen via het gratis telefoonnummer 0800-333 3300, of stuur een e-mail naar onderzoek@r2e.nl.

Contact met de gemeente: info@boekel.nl of 0492 - 326800