Milieustraat

  • Kom alleen als het echt noodzakelijk is
  • Houd afstand
  • Kom niet naar de milieustraten met (milde) klachten
  • Bewaar oude spullen thuis en breng het over een paar weken

Door het coronavirus brengen we nu veel tijd thuis door. Mensen maken van deze gelegenheid gebruik om de boel thuis eens flink op te ruimen. De spullen worden meteen naar de milieustraat gebracht. Dit zorgt voor een grote drukte en lange files bij de milieustraten. Het risico op verspreiding van het coronavirus wordt daardoor vergroot.

Om de kans op verspreiding van het coronavirus te verkleinen, laten onze medewerkers van de milieustraten steeds kleine groepen mensen toe op de milieustraten. De wachttijden zullen daardoor langer worden. Wij vragen uw begrip hiervoor.
Ook doen we de oproep: “Blijf thuis tenzij het echt niet anders kan”.


Oud papier

Oud papier Boekel
De brenglocatie voor oud papier aan de Waterval in Boekel is in verband met het Covid 19 (Corona virus) voorlopig gesloten.

Deze locatie leent zich niet voor het ordelijk brengen van oud papier in relatie tot het Corona virus en oudere vrijwilligers.
Inwoners van Boekel wordt gevraagd begrip te hebben voor deze situatie en maatregel en het oud papier eenmaal in de maand aan te bieden. Liever niet het oud papier plaatsen bij winkels.

Oud papier Venhorst
Oud papier wordt voorlopig in verband met het Covid 19 (Corona virus) niet opgehaald in Venhorst.

U kunt zelf het oud papier elke zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur brengen naar de inzamellocatie aan de Zanddelweg.
Neem alstublieft hierbij wel de voorschriften van het RIVM in acht. Dus blijf thuis als u verkouden bent en houdt 1,5 meter afstand van elkaar.