De gemeente Boekel zoekt een tijdelijke enthousiaste telefonist(e)

dinsdag 2 aug 2022

De gemeente Boekel zoekt een tijdelijke enthousiaste telefonist(e) voor 16 - 20 uur.

Wat ga je doen?

Jij ontvangt in eerste instantie alle inkomende telefoontjes bij het telefonisch loket van de gemeente Boekel. Jouw belangrijkste taak als telefonist(e) is het zo goed mogelijk doorvragen wat de reden is van het telefonisch contact. Nadat je de vraag achter de vraag weet, verbind je de persoon door naar de juiste medewerker. Dat kan onder andere zijn naar de maatschappelijk werker van het Dorpsteam of bijvoorbeeld naar de buitendienstmedewerker. Je verricht jouw werkzaamheden voornamelijk in de ochtend in de backoffice van de publieksbalie. Het kan voorkomen dat je op andere momenten wordt ingeroosterd.

Wat zijn jouw kwaliteiten?

Jij hebt een relevante MBO opleiding op niveau 3 of 4 en bij voorkeur een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je bent zelfstandig en uiteraard communicatief vaardig. Daarnaast ben je stressbestendig, flexibel, en gewend om het initiatief te nemen. Jouw beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is uitstekend. Vanzelfsprekend beschik je over een goede typevaardigheid en heb je kennis van en ervaring met Microsoft Office.

Waar ga je werken?

‘Bij alles wat we doen vragen we ons af wat heeft de burger eraan …´ De opdracht aan onze 65 medewerkers is duidelijk: stel de 11.000 inwoners van de gemeente Boekel centraal in al je dagelijkse werkzaamheden. De gemeente Boekel is een dynamische gemeente, waar écht werk wordt gemaakt van dienstverlening en deregulering. De lijnen zijn kort en verantwoordelijkheden liggen laag in de organisatie. Er heerst een collegiale en prettige werksfeer, met volop ruimte voor eigen initiatief.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een tijdelijke functie voor de duur van 3 maanden met de mogelijkheid tot verlenging. Je komt te werken in een gemotiveerd team en in de dynamische omgeving van een gemeente die er echt voor de inwoners wil zijn. Wij bieden je een salaris afhankelijk van jouw opleiding en ervaring van maximaal € 2.874,= bruto per maand (schaal 5) op basis van een 36-urige werkweek..

Vragen over de functie of de procedure?

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Conzuela Sulejmani of Merel de Wert via 0492-326800. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Susan Kablan via 0492-326800 of via susan.kablan@boekel.nl.

Jouw reactie

Ben je enthousiast en ga je graag aan de slag bij de gemeente Boekel? Solliciteer dan voor 15 augustus 2022 via info@boekel.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.