Inzameling van oud papier en karton

dinsdag 8 feb 2022

Inzameling van oud papier en karton
Oud papier en karton wordt door gemeente Boekel met behulp van de KBO’s en een commerciële partij ingezameld. In de kernen van gemeente Boekel haalt de commerciële partij het oud papier op. Bewoners van het buitengebied kunnen het oud papier brengen naar 1 van de 3 brenglocaties.

Brenglocaties
Bewoners van het buitengebied van gemeente Boekel kunnen hun oud papier brengen naar 1 van 3 breng locaties. Hieronder ziet u waar en wanneer u het oud papier kan afgeven:
• Boekel: Container op Waterval tegenover sportpark, zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur;
• Boekel: Mini-milieustraat op De Vlonder 110, zaterdag tussen 9.00 en 13.00 uur;
• Venhorst: Container op kruispunt Zanddelweg – Peelkensweg, zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

Ophaalmomenten in kernen
Het oud papier en karton wordt elke 4 weken opgehaald in de kernen van gemeente Boekel. Dit gebeurt tot op heden bij woningen, winkels, scholen en sporthal. Er zijn 4 verschillende routes die worden gereden in gemeente Boekel. Elke route wordt om de 4 weken (dus niet maandelijks) gereden. Hieronder ziet u de 4 routes met bijbehorende ophaaldata.

Route 1:
Op de volgende dinsdagen vanaf 7.30 uur wordt het oud papier opgehaald bij:
Donkstraat, hele wijk Dooleggen, Arendstraat, Rutger van Herpenstraat, Kloosterlaan, Kapelstraat, Burgtstraat, Zorgcentrum St. Petrus, Parkweg, Boterbloem, Beatrixlaan, Julianastraat, Winkel CAV, Molenstraat tot restaurant Asteria, alle winkels, scholen en sporthal.
Data:
4-jan, 1-feb, 1-mrt, 29-mrt, 26-apr, 24-mei, 21-jun, 19-jul, 16-aug, 13-sep, 11-okt, 8-nov, 6-dec

Route 2:
Op de volgende dinsdagen vanaf 7.30 uur wordt het oud papier opgehaald bij:
De gehele Bosberg, Helfrichstraat, Huize Padua(Daniel de Brouwerstraat, Bezuidenhout, Putakker, De Logt, Kluisstraat, Heiderik), kern Venhorst, alle winkels, scholen en sporthal.
Data:
11-jan, 8-feb, 8-mrt, 5-apr, 3-mei, 31-mei, 28-jun, 26-jul, 23-aug, 20-sep, 18-okt, 15-nov, 13-dec

Route 3:
Op de volgende dinsdagen vanaf 7.30 uur wordt het oud papier opgehaald bij:
Irenestraat, Binnenhofke, De Morgens, Franse Pad, Zandhoek, Erpseweg, Kennedystraat, Wilhelminastraat, Schutboom, Tuinstraat, Bedrijventerrein, St. Janplein, Kerkstraat-Noord, Winkel CAV, Bernhardstraat volledig, Boterweg, Zorgcenrum St. Petrus, Lage Schoense, Korenbloem, Paardenbloem, Sleutelbloem en alle straten daar tussen in en gehele wijk de Donk, alle winkels, scholen en sporthal.
Data:
18-jan, 15-feb, 15-mrt, 12-apr, 10-mei, 7-jun, 5-jul, 2-aug, 30-aug, 27-sep, 25-okt, 22-nov, 20-dec

Route 4:
Op de volgende dinsdagen vanaf 7.30 uur wordt het oud papier opgehaald bij:
Burg. Schafratstraat, Prof. vd Veldenstraat, Burg.Ottowstraat, Kerkstraat-zuid, Bergstraat, Berghoeve, Wijk de Run (Klein Rondeel - Heesterbosch), Runstraat tot Wim vd Broek, Leurke 2(1 adres), Tuinmarkthallen Weren en gehele Vogelenzang.
Data:
25-jan, 22-feb, 22-mrt, 19-apr, 17-mei, 14-jun, 12-jul, 9-aug, 6-sep, 4-okt, 1-nov, 29-nov, 27-dec