Kerstboom wordt op dezelfde dag als uw gft-afval ingezameld

donderdag 23 dec 2021

U kunt uw kerstboom vanaf maandag 10 januari op dezelfde dag als uw gft-container aan de openbare weg zetten. De inzameling van kerstbomen gebeurt tussen 10 en 21 januari 2022. U zet de kerstboom naast de gft-container.

Wanneer mag ik de kerstboom precies aanbieden?
De exacte datum verschilt per route. Kijk dus goed op uw Afvalkalender. De Afvalkalender van 2022 kunt u vanaf 1 januari 2022 digitaal raadplegen via DeAfvalApp of via www.gemeente-landvancuijk.nl. De Afvalkalender wordt niet meer huis-aan-huis op papier verspreid.

Aanbieden van uw kerstboom
Zorg ervoor dat:
• de kerstboom om 7.00 uur op de inzameldag aan de openbare weg staat
• de (plastic) pot of voet van de kerstboom is verwijderd
• alle versiering uit de kerstboom is gehaald
• de kerstboom zonder net of zak eromheen aan de straat staat
• de kerstboom niet (meer) vast zit aan bijvoorbeeld een lantaarnpaal