Gemeente Boekel is op zoek naar een trouwambtenaar

donderdag 21 okt 2021

Een huwelijk of geregistreerd partnerschap is een speciale gebeurtenis, één van de belangrijkste momenten in iemands leven. Aan een dergelijke verbintenis moet veel zorg en aandacht worden besteed…

Vind je het een uitdaging om een belangrijke bijdrage te leveren aan de mooiste dag uit het leven van twee mensen die voor elkaar kiezen? Heb je een gezonde dosis mensenkennis, ga je graag in gesprek om mensen beter te leren kennen en kun je jezelf inleven in hun belevingswereld? En denk je de kwaliteiten te bezitten om huwelijken te voltrekken? Heb je al deze vragen met ‘ja’ beantwoord? Dan hebben wij een mooie vacature!

De gemeente Boekel is namelijk op zoek naar een:
trouwambtenaar (buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand)

De functie
De voorbereidende werkzaamheden bestaan uit een kennismakingsgesprek met het toekomstige paar en het zelfstandig opstellen van de toespraak. Bij de huwelijksvoltrekking of de partnerschapsregistratie spreek je het paar toe, onder- teken je de officiële akte en bewaak je de wettelijke voorschriften. Je bent degene die verantwoordelijk is voor een goede gang van zaken tijdens de plechtigheid.
Wij hechten veel waarde aan betrokkenheid en binding bij de huwelijksvoltrekkingen binnen onze gemeente. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die woont in de gemeente Boekel.

Informatie
Voor inlichtingen kun je bellen naar Natasja Ketelaars of Malinda Blok via telefoonnummer 0492-326800.

Solliciteren
Heb je interesse? Stuur dan je gemotiveerde reactie met CV naar info@boekel.nl ter attentie van P&O, Miranda Linders. Je kunt tot en met 10 november a.s. reageren op deze vacature.