Oud papier Boekel en Huize Padua

dinsdag 28 jul 2020

De brenglocatie voor oud papier aan de Waterval in Boekel is na een lange sluitingsperiode vanaf 1 augustus 2020 weer geopend op zaterdagochtend tussen 9.30 en 12.00 uur.

Het oud papier in Boekel en Huize Padua wordt in 1 maal per maand op dinsdagochtend opgehaald. In het weekblad van Boekel en Venhorst geeft KBO Boekel wekelijks aan bij welke straten die week het oud papier wordt opgehaald.

Oud papier Venhorst
Het oud papier wordt vanaf 1 augustus 2020 weer opgehaald in Venhorst door KBO St. Anna-Venhorst. Dat gebeurt zoals vanouds op elke 1e en 3e zaterdagochtend van de maand. Inwoners van Venhorst kunnen ook elke zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur het oud papier brengen naar de inzamellocatie aan de Zanddelweg.

Neem bij het brengen van oud papier alstublieft wel de voorschriften van het RIVM in acht. Dus blijf thuis als u verkouden bent en houdt 1,5 meter afstand van elkaar.