Vacature: griffier

dinsdag 2 jun 2020

De gemeente Boekel zoekt een griffier met een stevige persoonlijkheid die zich meer dan thuis voelt in een politiek bestuurlijke omgeving en eindverantwoordelijk is voor de griffie. Je adviseert en ondersteunt de gemeenteraad en de door de raad ingestelde commissies met passie. Naast jouw procesmatig begeleidende rol, denk je ook vanuit de inhoud actief mee met de raad, raadsfracties en de individuele raadsleden over de te behandelen onderwerpen.

Je participeert op basis van gelijkwaardigheid in de driehoek burgemeester, secretaris en griffier. Je hebt een verbindende functie tussen gemeenteraad, college en ambtelijke organisatie.

Meer informatie en reageren:

https://vacatures.werkeninnoordoostbrabant.nl/vacature/6636/griffier?token=4476992d-ef8e-49c0-a849-d2cbff78fabe